Randy Fokke, die na het vertrek van Harry Piekema de hoofdrol kreeg in de Albert Heijn-reclames, twijfelde aanvankelijk of ze deze rol aan wilde nemen. De 35-jarige actrice vreesde dat ze hierdoor vaak herkend zou worden.

"Ik heb enorm getwijfeld", vertelt Fokke, die ook rollen in Toren C en Harkum heeft, in gesprek met Het Parool.

"Niet om Albert Heijn, dat vond ik prima, maar wel om de impact. Ik zit er niet op te wachten om herkend te worden, dat is de laatste reden waarom ik ooit actrice wilde zijn. Dus toen ik de klus kreeg, voelde het als een groot avontuur, maar was ik ook doodsbang."

Fokke speelt de rol van supermarktmanager Ilse, de 'opvolger' van Piekema die jarenlang de rol van meneer Van Dalen speelde. In de eerste commercial waarin Fokke te zien is, maakt Piekema ook kort zijn opwachting. Hij gaf haar ook advies over hoe om te gaan met de plotselinge bekendheid.

"Harry zei: 'Bedenk wat je kunt zeggen als je voor de duizendste keer dezelfde grap of dezelfde opmerking krijgt.' Als ze bijvoorbeeld tegen je zeggen: 'Jij weet vast wel waar de kaas ligt.' Heel veel verder dan een beetje schaapachtig lachen, met een rood hoofd, ben ik nog niet gekomen."