Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Film: Nanny McPhee

20.30-22.30 uur op Net5

Weduwnaar Brown (Colin Firth) schakelt een nanny in voor het dagelijkse toezicht op zijn kinderen. Daar zijn de kinderen niet blij mee, maar nanny McPhee (Emma Thompson) weet wel hoe ze ermee om moet gaan.

Dit zijn de tien beste series die nu op Videoland staan

Reportageserie: Wij Emigreren

21.30-22.30 uur op SBS6

Bas en Sabrina zijn klaar met het leven in Nederland en vertrekken naar het Zuid-Spaanse Pinoso, waar het duo met de overwaarde van hun Amsterdamse huis een bar met 6.000 m2 grond koopt. Nadat ze een half jaar zonder water en elektriciteit in een caravan hebben gewoond, zijn ze er helemaal klaar mee

Film: The Odd Life of Timothy Green

22.30-0.40 uur op Net5

Het gelukkig getrouwde echtpaar Cindy en Jim maakt een lijst met wensen waaraan het kind dat ze niet kunnen krijgen zou moeten voldoen. Hun wens wordt onverwacht vervuld als er tijdens noodweer opeens een jongetje in hun huis staat.

Bekijk hier de trailer van The Odd Life Of Timothy Green
151
Bekijk hier de trailer van The Odd Life Of Timothy Green

Dit zijn de tien beste films die nu op Netflix staan

Documentaire: Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Luchtvaartmaatschappij

20.30-21.30 uur op RTL Z

Sommige mensen vinden businessclass nog niet genoeg en willen een luxe cabine die te vergelijken is met een kamer in een vijfsterrenhotel. Daarvoor kunnen zij bij Singapore Airlines terecht.

Film: Battleship

22.15-0.45 uur op SBS9

Op aandringen van zijn broer meldt Alex Hopper (Taylor Kitsch) zich aan bij de marine. Een paar jaar later maakt hij deel uit van een internationale militaire oefening. Kan hij zich nu eindelijk bewijzen?

Bekijk hier de trailer van Battleship (2012)
132
Bekijk hier de trailer van Battleship (2012)