Naast het uitpakken van cadeautjes is er op Pakjesavond ook nog genoeg te zien op televisie. Deze uitzendingen kun je op 5 december bekijken.

Sint en Paul Pakken uit! - 20.30 uur op RTL 4

In het sinterklaasprogramma van Paul de Leeuw worden volop cadeautjes uitgedeeld. Zullen er weer drie Sinterklazen komen dit jaar, of houdt De Leeuw het bij één goedheiligman, die traditiegetrouw wel heel veel lijkt op acteur Hans Kesting? Het publiek wordt in ieder geval verrast.

Sinterklaas Bestaat - 22.40 uur op NPO3

Heb je zin in iets serieuzers, maar wil je wel in de sinterklaassfeer blijven? Dan is het tijd voor een documentaire. Taxichauffeur Marcel helpt het hele jaar door om mensen op hun bestemming te krijgen. In december heeft hij er alleen nog een andere taak bij: dan verandert Marcel namelijk in zijn alter ego, de goedheiligman.

Heerlijk Avondje vóór Sinterklaas - 20.35 uur op NPO1

Sinterklaas geeft ons altijd cadeaus, maar wat krijgt hij ervoor terug? Niet zoveel. Dieuwertje Blok vond het maar zielig en daarom presenteert ze een programma, gemaakt vóór Sinterklaas. Zo wordt er afscheid genomen van de goedheiligman voordat hij weer vertrekt naar Spanje.

Bridget Jones' Diary - 22.30 uur op Net5

Voor degenen die liever een film zien: Bridget Jones' Diary komt op televisie. Bridget Jones (Renée Zellweger) is 32, rookt aan één stuk door, drinkt in hoog tempo en haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie. Bij het begin van het nieuwe jaar besluit ze dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen.

De film wordt deze maand van Netflix verwijderd, net zoals deze twintig andere titels.

Bekijk hier de trailer van Bridget Jones Diary
97
Bekijk hier de trailer van Bridget Jones Diary

The Hobbit: The Battle of the Five Armies - 22.20 uur op SBS9

Naast de sinterklaasuitzendingen op Pakjesavond komt The Hobbit ook op televisie. Het avontuur van Bilbo (Martin Freeman) gaat verder met hobbits, dwergen, tovenaars en orks. Hij moet een lastige keuze maken die zijn hele toekomst in gevaar kan brengen. Daarnaast wordt het leger van Sauron steeds sterker.

Waarom we surprises maken voor pakjesavond
187
Waarom we surprises maken voor pakjesavond