Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: Onze jongens op Java

20.25 - 21.15 uur op NPO2

Nederland stuurde na de Tweede Wereldoorlog 120.000 militairen naar Indonesië om de nationalistische opstand neer te slaan. Coen Verbraak spreekt veertien Indiëveteranen, die voor het eerst hun verhaal vertellen.

Kookprogramma: My Kitchen Rules

18.30 - 19.30 uur op Net5

Wie gaat het tiende seizoen van My Kitchen Rules winnen? Niet alleen Manu Feildel en Pete Evans bepalen dat, maar ook tien andere juryleden beslissen mee.

Dit is er in november verder te zien op televisie.

Misdaadserie: Inspector Banks

21.25 - 23.00 uur op NPO1

Inspector Banks komt niet verder met zijn zoektocht naar een moordenaar. Hij moet zijn denkpatroon doorbreken om de zaak toch op te kunnen lossen.

Dit zijn de tien beste series die nu op Videoland staan.

Juridisch programma: Mr. Frank Visser rijdt visite

21.30 - 22.30 uur op SBS6

Gitte werd het openbare zwembad uitgestuurd vanwege haar stringbadpak. Maar heeft een badmeester wel het recht om iemand te weigeren op basis van badkledij? Frank Visser bepaalt.

Deze films en series staan vanaf november op Netflix.

Film: The Incredible Burt Wonderstone

22.30 - 00.30 uur op SBS9

Burt Wonderstone (Steve Carell) en zijn sidekick Anton Marvelton (Steve Buscemi) staan aan de top van de entertainmentindustrie van Las Vegas, tot straatartiest Steve Gray (Jim Carrey) zijn opwachting maakt.

Bekijk de trailer van The Incredible Burt Wonderstone
146
Bekijk de trailer van The Incredible Burt Wonderstone

Dit zijn de tien beste films die nu op Netflix staan.