Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityserie: Paleis voor een Prikkie

20.30 - 21.30 uur op SBS6

Frank en Rogier waren afgelopen zomer te vinden in Hengelo, waar het creatieve duo de huiskamer van Duncan en Angela verbouwde. Ze hebben maar 250 euro om de Griekse sfeer in de woonkamer te brengen.

Dit is er in november verder te zien op tv.

Realityprogramma: Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

20.30 - 21.30 uur op RTL 5

Karola is lichamelijk gehandicapt en zoekt op internet naar hulp, maar in plaats daarvan wordt ze beroofd van 50.000 euro. Kees van der Spek ontdekt dat de daders zich schuilhouden in Italië dus hij gaat op pad met een verborgen camera.

Dit zijn de 10 beste series die nu op Netflix staan.

Film: Reign of Fire

22.50 - 00.55 uur op Veronica

Quinn (Christian Bale) beschermt een kleine gemeenschap tegen draken. Op een dag verschijnt Van Zan (Matthew McConaughey), die beweert dat hij de manier heeft gevonden om de draken te doden.

Deze films en series staan vanaf november op Netflix.

Film: The Thomas Crown Affair

20.30 - 22.40 uur op SBS9

Crown (Pierce Brosnan) is het zat dat hij alles kan kopen wat hij wil. Toch zijn er een aantal dingen die hij niet kan krijgen, waardoor hij een aparte hobby heeft: hij steelt waardevolle kunstvoorwerpen.

Dit zijn de 10 beste series die nu op Videoland staan.

Film: I Love You Phillip Morris

22.40 - 00.30 uur op SBS9

Steven Russeuur ll (Jim Carrey) realiseert zich dat hij homo is nadat hij zijn leven aan zich voorbij ziet gaan na een auto-ongeluk. Door Stevens nieuwe levensstijl belandt hij uiteindelijk in de gevangenis. Hier wordt hij verliefd op de gevoelige Phillip Morris (Ewan McGregor).

I Love You Phillip Morris
124
I Love You Phillip Morris

Dit zijn de 10 beste films die nu op Netflix staan.