Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityprogramma: Gold Rush: White Water

21.30 - 22.30 uur op Discovery

Dakota en Dustin zijn gek op goud en gaan er al meer dan tien jaar naar op zoek. Deze zoektocht is echter niet zonder gevaren: ze bevinden zich in lastige situaties om het goud te vinden.

Documentaire: 2Doc: de Schrijver, de Moordenaar en zijn Vrouw

20.25 - 21.40 uur op NPO2

32 jaar geleden werd Gerrit Jan Heijn ontvoerd en vermoord door Ferdi E. Dat bezorgde Ferdi een gevangenisstraf van 20 jaar. Tim Krabbé ging veertien jaar lang bij hem op bezoek om elk detail van de moord op te schrijven. In deze documentaire vertelt Krabbé over die bizarre tijd.

Dit zijn de tien beste series die nu op Netflix staan.

Realityserie: Cultuurshock

21.30 - 22.30 uur op SBS6

In Coevorden woont de familie Melenhorst, die elk jaar naar Zweden trekt voor vakanties. Ditmaal gaat het iPad-verslaafde gezin op bezoek bij de Mennonieten in Bolivia.

Dit is er in november verder te zien op tv.

Reportageserie: Narcostaat

21.25 - 22.00 uur op NPO3

Gevluchte drugsbazen, doodgeschoten advocaten, opgerolde bendes en de maffia. Het gebeurt allemaal ook in Nederland. Danny Ghosen spreekt met mensen uit deze wereld.

Deze films en series staan vanaf november op Netflix.

Film: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part I

20.30 - 23.20 uur op Net5

Harry (Daniel Radcliffe), Hermelien (Emma Watson) en Ron (Rupert Grint) beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Gruzielementen’, te vernietigen.

Bekijk hier wat de Harry Potter-acteurs momenteel doen.