Caitlyn Jenner gaat na Keeping Up with the Kardashians weer deelnemen aan een realityshow. De televisiepersoonlijkheid doet mee aan de Britse versie van de realityshow I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!, maakt de Britse zender ITV dinsdag bekend via Twitter.

Voor de opnames van het negentiende seizoen van het survivalprogramma zal de zeventigjarige Jenner afreizen naar het binnenland van Australië voor een verblijf van drie weken. Het is nog niet bekend of I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! in Nederland te zien zal zijn.

De Olympisch kampioen op de tienkamp in 1976, die na een leven als man nu door het leven gaat als vrouw, was eerder getrouwd met Kris Jenner, de moeder van onder anderen Kim Kardashian, Kylie Jenner en Kendall Jenner.

In 2003, 2004 en 2005 was de Nederlandse versie van het programma te zien als Bobo's in de Bush. Onder anderen Horace Cohen, Bonnie St. Claire en Jody Bernal deden toen mee.

In 2014 reisden onder anderen pornoster Bobbi Eden, voetballer Evgeniy Levchenko, judoka Deborah Gravenstijn en presentatrice Olga Commandeur af naar Suriname voor het programma, toen onder de naam Ik ben een ster, haal me hier uit!