Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor de zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: 3Lab: Torso

23.10 – 23.40 uur op NPO3

Axel wil zijn leven omgooien en gaat daarom trainen voor een grote bodybuildingwedstrijd. Axel wil bewijzen dat kracht en discipline alles kunnen verbeteren. Geldt dit ook voor zijn zonen?

Woonprogramma: Vtwonen Weer Verliefd op je Huis

19.00 – 20.00 uur op SBS6

Roel en Rianne hebben een huis in Uden maar kunnen het niet eens worden over de inrichting. Het team biedt hulp en maakt er een mooi interieur van.

Dit is er verder te zien op tv in november.

Dramaserie: Keizersvrouwen

20.15 – 21.05 uur op NPO3

Xandra is veranderd in een brave burger. Alles verandert echter als ze vriendin Pamela helpt bij het organiseren van een evenement voor haar escortbureau. Xandra wordt steeds verder in de wereld vol seks, drugs en geweld getrokken.

Bekijk ook welke series de 10 beste op Netflix zijn.

Dramaserie: Harkum

21.45 – 22.15 uur op NPO3

Is Harkum de opvolger van De Luizenmoeder? Leny Breederveld speelt in beide programma’s. Met veel humor beleven de bewoners van Harkum verschillende dingen.

Deze films en series staan vanaf november op Netflix.

Film: X-Men Origins: Wolverine

20.30 – 22.30 uur op Veronica

Logan (Hugh Jackman), ooit onderdeel van Team X, ondergaat een speciale behandeling waardoor hij Wolverine wordt, een vechter met bijzondere krachten. Nu kan hij het opnemen tegen zijn aartsvijand.