Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Amusement: Hoe Zal Ik Het Zeggen?

21.30-22.30 uur op RTL 4

Jamai Loman heeft een nieuw programma waarin hij mensen verrast met een speciale boodschap. De ontvangers worden in het middelpunt van de belangstelling gezet. Verborgen camera's filmen al hun grappige en emotionele reacties.

Dit is er verder in oktober op tv te zien

Consumentenprogramma: Keuringsdienst van Waarde

20.25-20.55 uur op NPO3

Nacho- en tortillachips van het huismerk van Albert Heijn hebben dezelfde ingrediënten, maar toch zijn de nachochips iets duurder. Wat is het verschil eigenlijk? De Keuringsdienst van Waarde gaat naar Mexico, waar ze nog nooit van nacho's hebben gehoord.

Juridisch programma: Mr. Frank Visser rijdt visite

21.30-22.35 uur op SBS6

Het aantal burenruzies is in 2019 toegenomen. Geluidsoverlast, rommel en stank zijn de belangrijkste oorzaken. Tijd voor een nieuw seizoen van Mr. Frank rijdt visite.

Film: Bridesmaids

23.05-1.35 uur

De vrijgezelle, chaotische Annie (Kristen Wiig) wordt als getuige bij het huwelijk van haar beste vriendin gevraagd. Annie probeert te bewijzen dat ze het perfecte bruidsmeisje kan zijn.

Bruidsmeisjes feesten en clashen in Bridesmaids
145
Bruidsmeisjes feesten en clashen in Bridesmaids

Bekijk ook de tien beste comedyseries op Netflix

Animatiefilm: Rio 2

20.30-22.20 uur op SBS9

Blu, Jewel en hun drie kinderen hebben een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels.

Trailer Rio 2
1
Trailer Rio 2

Dit is vanaf oktober nieuw op Netflix