Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityprogramma: Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

20.30 - 21.30 uur op RTL 5

Het team van Kees van der Spek spoort een bende op die mensen oplicht met zelfdodingsmiddelen. Een 81-jarige man uit Oss vertelt zijn verhaal en weet niet of het door hem gekochte middel echt is. Terwijl Van der Spek de bende op probeert te pakken, besluit de man het middel te nemen.

Realityprogramma: Steenrijk, Straatarm

20.30 - 21.30 uur op SBS6

In Bakkenveen heeft de familie Leerentveld weinig geld. Daarom wordt er geruild met volkszanger Henk Dissel, die net naar een luxe nieuwbouwvilla is verhuisd.

Dit is er verder in oktober te zien op televisie.

Film: Spider-Man: Homecoming

20.30 - 23.10 uur op Veronica

Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker (Tom Holland) terug naar huis. Peter droomt ervan om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden.

Bekijk hier een overzicht van alle Spider-Man-films.

Film: Baby Driver

23.10 - 1.15 uur op Veronica

Deze film volgt een jonge, getalenteerde bestuurder van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus. Baby (Ansel Elgort) luistert daarom constant naar muziek en dat vormt de rode draad van de film. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een mislukte overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.

Wil je meer actie zien? Dit zijn de tien beste actiefilms van de eeuw.