Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reportageserie: Tv Show op Reis

21.35 – 22.35 uur op NPO1

Ivo Niehe werd dit jaar voor het eerst genomineerd voor een Sonja Barend Award. Het bleef bij een nominatie maar als vanouds spreekt hij weer met celebs in het binnen- en buitenland.

Quiz: Postcode Loterij Één Tegen 100

21.30 – 23.00 uur op RTL 4

Eén kandidaat neemt het op tegen honderd tegenstanders. Tijdens het programma wordt de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt aan bewoners van een straat in Nederland.

Reportageserie: De Sleutel

23.00 – 00.00 uur op RTL 4

Beau van Erven Dorens heeft een spannende ontmoeting met de 42-jarige Sunil, een getraumatiseerde straatslaper die last heeft van woede-uitbarstingen.

Dit is er verder in oktober te zien op tv.

Film: X-Men

20.30 – 22.35 uur op Veronica

Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) runt een school waar hij mutanten leert met hun speciale krachten om te gaan. Xavier en zijn leerlingen gebruiken hun krachten om goed te doen, maar er zijn ook mutanten die minder goede bedoelingen hebben. Magneto (Ian McKellen), ooit een vriend van Xavier, wil de mensheid uitroeien.

Dit staat er vanaf oktober nieuw op Netflix.

Thriller: Dead Calm

00.05 – 01.45 uur op SBS9

John Ingram (Sam Neill) en zijn jongere vrouw Rae (Nicole Kidman) vertrekken met hun jacht op reis om in alle rust de dood van hun zoontje te verwerken. In het midden van de oceaan komt er plots een jonge man in een roeibootje op hen afvaren, die beweert de enige overlevende te zijn van een acuut geval van voedselvergiftiging op een ander schip.

Bekijk ook deze psychologische thrillers die op Netflix staan.