Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Onrechtprogramma: De Rijdende Rechter

22.25-23.00 uur op NPO1

Fred en Diana komen na het overlijden van hun moeder per ongeluk terecht bij Uitvaart24 in plaats van DELA, waar hun moeder verzekerd was. Pas als hun moeder in een onbekend mortuarium ligt, merken ze dat er iets verkeerd is gegaan.

Dit is er verder in oktober op tv te zien

Experiment: It's a Man's World

20.25-21.25 uur op NPO1

Veertien kandidaten nemen deel aan een sociaal experiment over het verschil tussen mannen en vrouwen. Ze weten niet dat ze eigenlijk aan een nóg groter experiment meedoen. Gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Realityprogramma: Je Zal Het Maar Hebben

21.25-22.00 uur op NPO3

Jurre Geluk volgt jonge mensen met een zeldzame ziekte of aandoening. Vanavond bezoekt hij Danny (26), die op zijn vierde ernstige verwondingen opliep tijdens een woningbrand. Verder zie je Leonie (21), die aan het Freeman Sheldon Syndroom lijdt.

Film: Wonder Woman

20.30-23.15 uur op Veronica

Als piloot Steve Trevor (Chris Pine) op het eiland Themiscyra neerstort, maakt hij op die manier een einde aan het isolement van de Amazonen. Die trainen al jarenlang om tegen de oorlogsgod Ares te vechten. Trevor wordt gered door Diana (Gal Gadot), die later Wonder Woman zal heten.

Dit is in oktober nieuw op Netflix

Horrorfilm: The Grudge

20.30-22.15 uur op SBS9

Medisch studente Karen (Sarah Michelle Gellar) loopt stage in Japan. Wanneer een verpleegster niet komt opdagen op haar werk, gaat Karen in haar plaats naar een vervallen huis. Het huis blijkt behekst te zijn.

Bekijk hier ook de negen engste vrouwen in horrorfilms