Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Awardshow: Gouden Televizier-Ring Gala 2019

21.10 - 22.50 uur op NPO1

Voor de 54e keer wordt de Gouden Televizier-Ring uitgereikt. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken en Dionne Stax. Welke programma's, acteurs, actrices, presentatoren en digitale innovaties gaan ervandoor met de felbegeerde ringen? Onder meer Chateau Meiland en Expeditie Robinson maken kans.

Dit is er verder in oktober op televisie te zien.

Reportageserie: Trippers

22.00 - 22.55 uur op NPO3

Tim Hofman, Emma Wortelboer, Maurice Lede en Eva Cleven trekken de wereld over op zoek naar verborgen verhalen over jonge mensen in het buitenland. Een soort Spuiten en Slikken over de grens. Wortelboer en Cleven vervangen Geraldine Kemper en Linda Hakeboom.

Informatief programma: Onrecht

21.05 - 21.05 uur op NPO3

Wie onrecht wil bestrijden moet niet nadenken over wat andere mensen ervan vinden. Denk aan Peter R. de Vries, Pieter Storms en Willibrord Frequin. Bram Krikke en Dennis Schouten zijn nieuwe onrechtbestrijders die problemen gaan oplossen.

Verborgencameraprogramma: Hufterproef

20.25 - 21.05 uur op NPO3

Met acteurs en verborgen camera’s creëert Hufterproef scenario's op straat om te laten zien hoe mensen echt zijn. Zo zien ze wie zich nog durft uit te spreken tegen asociaal gedrag en wie het voor een ander opneemt.

Deze films en series staan vanaf oktober op Netflix.

Film: Parker

20.30 - 22.50 uur op Veronica

Crimineel Parker (Jason Statham) wordt tijdens een uit de hand gelopen overval voor dood achtergelaten door de andere bendeleden. Met hulp van Leslie (Jennifer Lopez) beraamt hij de ultieme wraak.

Bekijk ook de tien beste actiefilms van deze eeuw.