Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaireserie: Ellie in de Handel

21.20 - 22.05 uur op NPO3

Nederlanders houden nogal van koopjes. Zeker als het om kleding gaat en dus loopt de handel in nepmerkkleding enorm goed. Ellie Lust zoekt tot de bodem uit hoe deze wereld in elkaar zit. Bekijk ook deze beste documentaires op Netflix.

Spelprogramma: Hunted

20.25 - 21.20 uur op NPO3

Twaalf brave burgers zijn op de vlucht. Lukt het ze om drie weken lang uit handen te blijven van de medewerkers van de inlichtingendienst, rechercheurs en online speurders?

Dit is er verder in oktober op televisie te zien.

Datingprogramma: First Dates

19.25 - 20.25 uur op NPO3

In dit programma zien we ongemakkelijke dates, met gastheer Sergio Vyent en barman Victor Abeln. Er zullen weer stiltes vallen, rare opmerkingen worden gemaakt en afgekapte gesprekken te zien zijn. Welke dates zijn succesvol? En welke zijn een ramp?

Horrorserie: The Walking Dead

22.00 - 23.00 uur op FOX

Met welke narigheid krijgen de Walkers dit seizoen te maken? Eén ding is zeker: Rick Grimes, die er vanaf begin 2010 bij was, gaat het niet meemaken. Acteur Andrew Lincoln stopte met de rol omdat hij meer bij zijn gezin wilde zijn.

Realityshow: Harrie: van het Kamp naar de Ring

21.30 - 22.00 uur op SPIKE

Harrie werd bekend door zijn deelname aan de afgelopen seizoenen van Ex on the Beach: Double Dutch. Deze man uit Eindhoven gaat nu niet achter de dames aan, maar gaat de boksring in.

Deze films en series staan vanaf oktober op Netflix.