Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reportageserie: Onze Boerderij

20.25 - 21.15 uur op NPO1

Boer Marnix deed vorig jaar mee aan Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers bezoekt hem op een emotionele dag. Marnix neemt namelijk afscheid van Us Heit, de stier die jarenlang zijn koeien bevruchtte.

Dit is ook in oktober op tv te zien

Interviewprogramma: Avondlicht

22.55 - 23.10 uur op NPO1

We kennen Sander van de Pavert als de editor van Lucky TV-filmpjes. In het verlengde van die clips knipt en plakt hij nu interviews met mediapersoonlijkheden achter elkaar. Inclusief ongemakkelijke stiltes.

Dramaserie: Familie Kruys

21.30 - 22.30 uur op RTL 4

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. En Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

Bekijk ook deze zes dramafilms

Film: The Bourne Ultimatum

20.30 - 22.45 uur op Veronica

De voormalige CIA-agent Jason Bourne (Matt Damon) wordt opgejaagd door degenen die hem maakten tot wie hij is. Hij heeft maar één doel: terug naar het begin om uit te zoeken wie hij vroeger was.

Bekijk ook de tien beste actiefilms van deze eeuw

Film: Johnny English Reborn

20.30 - 22.30 uur op SBS9

Wanneer de Britse geheime dienst ontdekt dat de mysterieuze organisatie Vortex van plan is om een aanslag te plegen op het staatshoofd van China, wordt Johnny English (Rowan Atkinson) opnieuw ingeschakeld om de problemen op te lossen.

Deze films en series staan vanaf oktober op Netflix