Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Docuserie: Het geheime leven van de hond

17.45 - 18.45 uur op NPO2

Honden zijn niet zo dom als sommigen denken. De trouwe viervoeters zijn in staat menselijke emoties te lezen en met ons daarover te communiceren. Er worden nog veel meer wetenswaardigheden gedeeld in het tweede seizoen van Het geheime leven van de hond.

Bekijk hier de tien allerbeste hondenfilms

3Doc: De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel

21.20 - 22.20 uur op NPO3

Op 20 mei 2016 liet de 21-jarige Mitchel Winters zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op een gewapende agent af. 3Doc zoekt uit waarom Winters dit deed.

Sport: WK wielrennen op de weg - Tijdrit Mannen

14.00 - 17.00 uur op NPO1

Woensdag wordt in het kader van de WK wielrennen op de weg de tijdrit voor mannen gehouden. De Belgische deelnemer Victor Campenaerts is de favoriet.

Dit zijn de belangrijkste programma's van dit tv-seizoen

2Doc: Het Hut Syndicaat

22.55 - 0.30 uur op NPO2

Elke herfst nodigt Ronald Timmermans een groep mannen en een vrouw uit om te gaan jagen in de Wieringermeerpolder. Jagen op klein wild geeft de groep, die zichzelf Het Hut Syndicaat noemt, een kick. Regelgeving zit het syndicaat echter steeds vaker in de weg.

Misdaadfilm: Now You See Me

20.30 - 22.40 uur op Net5

Tijdens een magische show overvalt een groep illusionisten een bank om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. FBI-agent Dylan (Mark Ruffalo) is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden.

Bekijk hier nog meer goede films met acteur Morgan Freeman