Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Woonprogramma: Vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

18.55–20.00 uur op SBS6

Marieke en Bart hebben een prachtig huis, maar de sfeer in de woonkamer ontbreekt. Het stel wil rust zien in het interieur, maar ze hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Kees Tol en de stylisten van vtwonen schieten te hulp.

Deze programma's mag je dit tv-seizoen niet missen.

Documentaire: Tegenlicht

21.05–22.00 uur op NPO 2

De zeespiegel stijgt en de bodem zakt. Dit probleem konden we de afgelopen eeuwen nog oplossen met waterschappen, dijken en een Deltaplan maar nu wordt het lastiger. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het straks allemaal nog goed gaat?

Er zijn nog veel meer goede documentaires, bekijk hier het lijstje met de beste Netflix-documentaires.

Datingprogramma: Flirty Dancing

21.35–22.40 uur op SBS6

Nancy is op zoek naar een creatieve man. Onder de vuurtoren op het prachtige strand van Texel ontmoet zij Irvin tijdens een intieme dans. Zullen zij elkaars hart veroveren? Ook op de Rotterdamse brug met fonkelende skyline worden door Noémia en Simone de sterren van de hemel gedanst.

Film: The Bourne Identity

20.30–22.50 uur op Veronica

Een drenkeling (Matt Damon) wordt gered uit de Middellandse Zee. De man lijdt aan geheugenverlies en heeft twee kogels in zijn rug. Hij komt er al snel achter dat een aantal mensen hem proberen te vermoorden. Met hulp van Marie (Franka Potente) gaat hij in Zwitserland op zoek naar zijn identiteit. Gauw ontdekt hij dat de CIA een rol in zijn leven speelde…

Wil je meer films zien met veel actie? Bekijk hier de beste actiefilms van deze eeuw.

Bekijk hier de trailer van The Bourne Identity
129
Bekijk hier de trailer van The Bourne Identity

Thriller: The Fugitive

22.50–01.20 uur op Veronica

Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) wordt ten onrechte gearresteerd op de moord van zijn vrouw. Hij ontsnapt tijdens zijn transport naar de gevangenis en begint een zoektocht naar de echte dader. Hij wordt hierbij achtervolgd door US-Marshall Samuel Gerard (Tommy Lee Jones).

Bekijk hier welke films en series afgelopen week op Netflix verschenen.