Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityprogramma: Steenrijk, Straatarm

20.30 - 21.30 uur op SBS6

Bij Joey, Charlotte en hun kind Pien uit het Zeeuwse Sas van Gent hebben ze meer dan genoeg geld om uit te geven. Bij Paul, Claudia en hun dochter Melany uit Spijkenisse is het een ander verhaal: zij moeten rondkomen van 70 euro per week. Hoe is het om voor een week van levensstijl te ruilen?

Realityprogramma: Niets liever dan een kind

21.30 - 22.35 uur op SBS6

Leonie ter Braak volgt in Niets Liever dan een Kind stellen en singles die er alles voor over hebben om een baby te krijgen, maar bij wie het allemaal niet zo makkelijk gaat.

Deze realityshows zullen je ook verbazen.

Realityprogramma: Dossier van den Heuvel

21.30 - 22.30 uur op RTL 4

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp.

Film: The Fifth Element

22.45 - 1.15 uur op Veronica

Een ruimteschip met het Vijfde Element, beschermer van de mensheid, wordt vernietigd. Wetenschappers weten met het overgebleven DNA het wezen Leelo te creëren. Leelo probeert de aarde van het kwaad te redden. Met Bruce Willis en Gary Oldman.

Bekijk hier de vijf beste rollen van Willis.

Film: First Knight

20.30 - 23.15 op RTL 8

Lancelot wordt verliefd op Guinevere, maar zij heeft al beloofd te zullen trouwen met koning Arthur, die haar land beschermt. Lancelot is vastberaden Guineveres hart te veroveren.

Als je meer films wil kijken: dit is wat er deze maand nieuw op Netflix staat.