Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Kookprogramma: Kook mee met MAX

12.35 - 13.00 uur op NPO1

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub helpen om inspiratie te vinden voor het avondeten. De twee presentatoren koken met voordelige seizoensproducten.

Bekijk ook deze recepten van gerechten uit films om lekker thuis op tafel te zetten.

Reportageserie: Typisch Vinkeveen

19:15 - 19:50 uur op NPO2

Na Oosterend, Marken en Katwijk filmen de camera’s van Typisch de komende vijf weken in Vinkeveen. Volg moeder Greet en dochter Greet, steenrijke Amsterdammers en Jan de brugwachter in het nieuwe seizoen.

Woonprogramma: Ons Huis Vol Spullen

20.30 - 21.30 uur op RTL 4

De 47-jarige Annemiek heeft een probleem: de moeder van twee kan niets weggooien waar ze een herinnering aan heeft. Het gevolg is dat haar huis vol met troep ligt. Lieke van Lexmond en opruimcoach Zamarra Kok helpen Annemiek alles weer op orde te krijgen.

Als je nog niet uitgekeken bent: dit is wat er deze maand nieuw op Netflix staat.

Fantasiefilm: Alice in Wonderland

22.40 - 00.45 uur op Net5

De negentienjarige Alice (Mia Wasikowska) keert terug naar Wonderland. Op haar tocht door de vreemde wereld komt ze merkwaardige figuren tegen, zoals Cheshire Cat (stem van Stephen Fry) en Mad Hatter (Johnny Depp).

Als je van fantasy houdt, bekijk hier de beste fantasyseries op Netflix.

Reportageserie: Spoorloos

21.15 - 22.15 uur op NPO1

Een veertig jaar durende zoektocht komt ten einde. Mara is herenigd dankzij een adres in een rood tasje en Rick vindt na een jarenlange zoektocht eindelijk zijn vader.

Dit is er verder nog te zien op televisie in augustus.