Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reality: De rijdende rechter

22.20-23.00 uur op NPO1

De familie Roosenburg woont in Poortugaal en in de zomer wordt het erg warm. De familie wil om deze reden een airco aanschaffen. Maar de VvE heeft met een algemene ledenvergadering tegengestemd. Medebewoners zijn bang voor geluidsoverlast. Tijd voor de rijdende rechter om te onderzoeken hoeveel overlast zo'n airco voor de omwonenden oplevert.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Reality: Ver van huis

20.30-21.30 uur op RTL 4

Angela Groothuizen gaat op reis gaat met probleemgezinnen om hen op locatie te helpen een nieuwe start te maken. De groep vertrekt richting Ohio.

Zin in reizen gekregen? Deze zeven reisseries op Netflix zijn misschien wat voor jou.

Reality: Sterren op het doek

20.30-21.15 uur op NPO2

Reportagereeks waarin bekende Nederlanders worden vereeuwigd door drie kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. In de eerste aflevering: Matthijs van Nieuwkerk.

Film: Con Air

22.00-00.15 uur op Veronica

Militair Cameron Poe (Nicolas Cage) heeft acht jaar in de gevangenis gezeten en komt eindelijk vrij. Op weg naar huis wordt het vliegtuig vol gevangenen overgenomen door een groepje gevaarlijke moordenaars. Poe komt in actie.

Trailer Con Air
147
Trailer Con Air

Heb je nog geen genoeg gekregen van de actie? Bekijk ons lijstje van de vijf meest ondergewaardeerde actiefilms.

Film: In Time

20.30-22.35 uur op SBS9

In de nabije toekomst is tijd letterlijk geld. Will Salas (Justin Timberlake) leeft van minuut tot minuut, totdat hij door een mazzeltje in de wereld van de rijken terechtkomt en een mooie erfgename ontmoet.

Trailer In Time
147
Trailer In Time

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in september.