Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reality: Zorg uit handen

22.15 - 23.00 uur op NPO1

Realityreeks waarin zes bekende Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Presentator Johnny de Mol neemt voor een paar dagen de zorg van Mirella over, zodat zij bij kan komen op Mallorca.

Hou je wel van realityseries? Bekijk dan onze favorieten op Netflix.

Reality: The Repair Shop

21.30-22.30 uur op RTL 4

In de Nederlandse versie van de BBC-hit The Repair Shop gaat een team onder leiding van Humberto Tan aan de slag om beschadigde, gebroken en gekoesterde spullen in volle glorie te herstellen.

Film: The Huntsman: Winter’s War

20.30-22.40 uur op NET5

Tovenares Freya (Emily Blunt) besluit haar eigen rijk op te richten in het noorden. Eric (Chris Hemsworth) en Sara (Jessica Chastain) zijn de beste jagers in het koninkrijk. Als de twee verliefd worden op elkaar steekt de ijskoningin daar een stokje voor, waardoor Eric moet vluchten.

Trailer The Huntsman: Winter's War
1
Trailer The Huntsman: Winter's War

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Talkshow: Beau

22.30-23.35 uur op RTL 4

Beau van Erven Dorens neemt de dag door met de kijkers en zijn gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem opvallen, persoonlijk raken of dicht bij hem liggen.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in september.

Film: Death Wish

20.30-22.40 uur op RTL 7

Chirurg Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van het geweld in zijn woonplaats Chicago. Wanneer zijn vrouw en dochter worden aangevallen, neemt hij het recht in eigen handen.

Trailer Death Wish
1
Trailer Death Wish

Bevalt deze actiefilm wel? Bekijk dan dit lijstje met meer goede actiefilms.