Ruim 2,58 miljoen mensen hebben zondagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gekeken. In de uitzending werden de tien vrijgezelle boeren voorgesteld.

De jongste van de tien boeren is 25 jaar en de oudste 61 jaar. Dit jaar doet één vrouw mee en één mannelijke boer die op zoek is naar een man. Het grootste deel van de boeren is melkveehouder. Geïnteresseerden kunnen brieven naar de vrijgezellen sturen.

De rest van het nieuwe seizoen laat nog even op zich wachten: pas in 2020 zullen de uitkomsten van de afspraakjes te zien zijn. Dan wordt ook bekendgemaakt welke boeren gevolgd worden voor televisie en welke boeren alleen online te volgen zijn.

Boer zoekt Vrouw was het best bekeken programma van de zondagavond, al zijn de kijkcijfers wel lager dan vorig jaar. Toen stemden nog 2,9 miljoen mensen af op de voorstelronde.

Naar de eerste aflevering van Expeditie Robinson, nu op RTL 4, keken 1,58 miljoen mensen. Nick & Simon, the dream werd door 1,05 miljoen mensen bekeken.