Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Muziekprogramma: Nick & Simon: The Dream

21.30-22.20 uur op NPO1

Nick, Simon en manager Kees zijn nog niet uitgedroomd. Het trio maakt dit seizoen een roadtrip door Maleisië om door te breken én de plaatselijke muziekcultuur te ontdekken.

Survivalwedstrijd: Expeditie Robinson

20.00-21.30 uur op RTL 4

Expeditie Robinson is hét realitysurvivalprogramma waarin twintig deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Wie zal alle proeven en de eilandraad doorstaan, en ervandoor gaan met de titel Robinson 2019?

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Realityprogramma: Boer zoekt Vrouw

20.25-21.30 uur op NPO1

Tien nieuwe, vrijgezelle boeren stellen zich voor als voorbereiding op een nieuw seizoen. Vinden ze allemaal hun ware liefde aan het einde van het seizoen?

Hou je van realityseries? Bekijk dan onze favorieten op Netflix.

Film: Fast & Furious 6

20.30-23.10 uur op Veronica

Dom, Brian en hun team hebben 100 miljoen dollar overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Maar het team komt weer samen om een criminele organisatie tegen te houden.

Trailer Fast & Furious 6
201
Trailer Fast & Furious 6

Op dit lijstje staan nog een aantal spannende actiefilms.

Film: The Good, the Bad and the Ugly

20.00-23.40 uur op RTL 7

In het Wilde Westen sluiten de revolverheld Blondie en de gezochte bandiet Tuco een deal: Blondie levert Tuco af bij de sheriff en strijkt een hoge premie op. Dit gaat prima totdat ze een schat op het spoor komen.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in september.