Tim Senders en Edson da Graça zijn vanaf 15 september de nieuwe presentatoren van het KRO-NCRV-programma Willem Wever. Kinderen sturen bij dat programma vragen in, waarna Senders en Da Graça met hen op zoek gaan naar het antwoord.

Senders is bekend van de KRO-NCRV-programma's Streetlab, Betreden Op Eigen Risico en de succesvolle YouTube-serie Op avontuur met de opa van Tim. Hij is enthousiast: "Willem Wever stond als presentatieklus al jaren op mijn bucketlist. Daarnaast steek ik er zelf ook nog wat van op!"

Da Graça verwierf met zijn show Wakker bekendheid als stand-upcomedian. Ook presenteerde hij het MTV-programma Ridiculousness en bereikte hij vorig jaar de finaleweek van De slimste mens. Hij was als kind fervent kijker van Willem Wever dat in die tijd gepresenteerd werd door Jochem van Gelder. "Geweldig dus om nu zelf het programma te mogen presenteren."

Willem Wever is al 25 jaar op televisie. De nieuwe reeks is vanaf zondag 15 september om 10.05 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Het duo neemt de presentatie over van Tess Milne en Saskia Weerstand.