Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zondagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Comedyserie: Sluipschutters

22.00-22.35 uur op NPO3

In dit humoristische sketchprogramma hebben Leo Alkemade, Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak en Jochen Otten honderd verschillende gezichten: van boeddhist tot sportschoolhouder en van Prins Carnaval tot pornoregisseur.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Dramaserie: Grenslanders

20.15-22.00 uur op NPO3

In het grensgebied tussen België en Zeeuws-Vlaanderen wordt een zwaar getraumatiseerd Afrikaans meisje aangetroffen. De Vlaamse gerechtspsychiater Bert Dewulf ontfermt zich over het kind, terwijl op hetzelfde moment de Nederlandse diender Tara Dessel haar handen vol heeft aan een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken. Als Dessel en Dewulff zich samen in de zaak vastbijten, ontdekken ze dat de inwoners van het gebied tussen Vlaanderen en Nederland al eeuwenlang op hun eigen manier omgaan met vreemdelingen. En die is niet helemaal kies…

Concert: Musical Sing-a-Long 2019

21.15-22.30 uur op NPO1

De Musical Sing-a-Long, de traditionele afsluiter van de Uitmarkt, is het beste excuus om weer eens voluit mee te zingen met de ene na de andere musicalhit. Nummers van onder meer Mamma Mia! en Soldaat Van Oranje komen voorbij. De bevallige Romy Monteiro en musicaladept Frits Sissing presenteren de avond.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in september.

Film: Fast & Furious 5

20.30-23.10 uur op Veronica

Ex-agent Brian O'Conner (Paul Walker) en Mia Toretto (Jordana Brewster) hebben Dom (Vin Diesel) helpen ontsnappen uit de gevangenis en zijn nu op de vlucht voor de politie. In Rio de Janeiro komen ze weer samen. Daar moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus aannemen.

Bekijk hier een lijst met filmtips voor liefhebbers van de Fast & Furious-reeks.

Film: The Hitman's Bodyguard

20.00-22.30 uur op RTL 4

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson namen een groot deel van deze actiefilm op in Amsterdam. Als een belangrijke klant wordt vermoord, is Michael Bryce (Reynolds) zijn reputatie als een van 's werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn A-status terug te krijgen, moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Jackson).

Bekijk hier een lijst van Superguide met tips voor actiefilms van de afgelopen jaren.