Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Actieserie: Chicago P.D.

21.30-22.25 uur op FOX

Terwijl door onzuivere heroïne het aantal overdoses hard stijgt, moet Antonio (Jon Seda) de leiding overpakken van de geschorste Voight. Niet bepaald appeltje-eitje, met een collega die aan je stoelpoten zaagt. Heb je nog geen genoeg gekregen van de actie?

Bekijk ons lijstje van de vijf meest ondergewaardeerde actiefilms!

Documentaire: Het moment: Woodstock

22.20-23.05 uur op NPO1

Op 15, 16 en 17 augustus 1969 werd op een onbeduidend weiland van melkveehouder Max Yasgur in het New Yorkse Bethel het legendarische Woodstock gehouden. Nu, vijftig jaar later, brengt Dieuwertje Blok het festival opnieuw tot leven aan de hand van ooggetuigenverslagen, uniek beeldmateriaal en mooie gesprekken met mensen voor wie dat ene weekend allesbepalend is geweest.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in augustus.

Film: Ocean's Eleven

20.30-22.45 uur op NET5

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis van New Jersey is Danny Ocean (George Clooney) alweer bezig met het uitstippelen van zijn volgende misdaad. Hij heeft als doel de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden te verwezenlijken. Om dit doel te bereiken, zoekt hij een groep van tien gespecialiseerde criminelen bij elkaar.

Film: Into the Wild

21.10-23.35 uur op Canvas

De jonge student Chris McCandless heeft het gehad met zijn middenklasseleventje en slaat resoluut een andere weg in. Hij stopt met studeren, verbreekt het contact met zijn familie, schenkt zijn spaargeld aan een goed doel en wordt een zwerver. Met zijn schamele bezittingen in zijn rugzak trekt hij heel Amerika door.

Zin in reizen gekregen? Check deze 7 epische reisseries op Netflix!

Film: The Recruit

22.45-01.05 uur op NET5

De veelbelovende afstuderende James Clayton wordt vanwege zijn kwaliteiten door Walter Burke als rekruut bij de CIA geworven. James ziet het als een goed alternatief voor een burgerlijk leventje, maar voordat hij werkelijk binnen de CIA een functie mag bekleden moet hij een loodzware psychologische en fysieke training doorstaan. In een geheim en afgelegen trainingskamp worden hij en zijn collega's onder leiding van Burke voorbereid op het spionagewerk en de bijbehorende overlevingstechnieken.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.