Hans Kraay jr. vindt het, ondanks zijn strubbelingen met presentator Wilfred Genee, heerlijk om tafelgast bij voetbaltalkshow Veronica Inside te zijn.

"Het gaat steeds beter met Wilfred en mij. Tijdens Veronica Inside laat hij me steeds meer uitpraten", vertelt Kraay jr. in gesprek met de Volkskrant.

"Omdat hij me zo vaak onderbreekt, vragen mensen waarom ik er nog aanschuif. Maar die onderbrekingen interesseren me niets, ik vind het heerlijk daar te zitten", aldus de oud-voetballer.

Kraay jr. en Genee hebben in het verleden meerdere aanvaringen gehad. De twee maken geregeld ruzie tijdens de opnames van de voetbaltalkshow. Ook liep de voetbalanalist een keer weg uit de studio.

Kraay jr. vond het 'doodeng' om langs te gaan bij Van der Gijp

Ook met zijn Veronica Inside-collega's Johan Derksen en René van der Gijp kan Kraay jr. in het programma soms flink botsen. Toch voelde hij in 2016 wel meteen de behoefte om naar Van der Gijp toe te rijden na het overlijden van diens vriendin Daniëlle.

"Doodeng vond ik het, ik wist niet of ik welkom was. Ik heb een bak koffie gedronken, René en zijn zoon sterkte gewenst en ben weer vertrokken", vertelt de oud-voetbaltrainer.

Kraay jr. hoorde later dat Van der Gijp het op prijs stelde dat hij toentertijd langskwam. "'Superleuk dat Hansie is geweest', zei René ooit, 'maar de geur van zijn aftershave is langer blijven hangen dan hijzelf'."