Barrie Stevens denkt dat RTL bang is dat de cast van Beter Laat Dan Nooit "niets meer te vertellen" heeft en het programma daarom mogelijk met een nieuwe groep mensen wil maken. Dat zei hij donderdag aan tafel bij Jinek.

Vorig jaar waren Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox de hoofdpersonen van de redelijk succesvolle RTL-serie over samen reizende sterren op leeftijd.

Donderdag stond echter in De Telegraaf dat de zender nadenkt over een andere cast. "De vertraging zit 'm in het feit dat we er als zender voor kiezen een eventuele tweede serie met een geheel nieuwe cast te maken", aldus een woordvoerder.

Dat nieuws viel het kwartet reizende bejaarden rauw op hun dak. "Ik denk dat ze het gevoel hebben dat we niets meer te vertellen hebben. We hebben natuurlijk heel veel verteld, maar er is ook veel niet gebruikt", aldus Stevens.

Hij denkt dat een nieuwe plek en een andere uitdaging opnieuw voor mooie televisie kan zorgen. "We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek."

Faber is het daarmee eens: "De formule is heel goed. Wij zullen authentiek reageren, waar we ook komen."