Bij Andy in de auto, de talkshow van Andy van der Meijde, krijgt nieuwe afleveringen die eerst worden uitgezonden op zender FOX Sports. Hiermee is de show van de ex- profvoetballer niet meer alleen op YouTube, maar ook op televisie te zien.

In het programma ontvangt Van der Meijde BN'ers en voetbalspelers uit binnen- en buitenland, die hij vragen stelt tijdens het autorijden. Tot nu toe zijn de afleveringen uitgezonden op een YouTube-kanaal, maar vanaf 30 juli is de show ook te zien op FOX Sports 1.

"Ik vind het mooi dat zo veel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat", vertelt de voormalig voetballer en realityster. "Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video's gaat uitzenden."

In aanloop naar de eerste aflevering zal FOX Sports van 15 tot en met 26 juli elke werkdag twee eerder gemaakte afleveringen uitzenden. De reeks die Van der Meijde maakt voor FOX, zal een week na uitzending ook op het YouTube-kanaal verschijnen.