Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reportageserie: Opstandelingen

20.25-21.20 uur op NPO2

Sophie Hilbrand gaat naar de Haagse wijk Duindorp bij Scheveningen. Die wijk kwam al vaker in het nieuws vanwege de incidenten waarbij bewoners nieuwkomers in de wijk probeerden weg te pesten.

Komedieprogramma: Hufterproef

21.25-22.10 uur op NPO3

De meest hufterige en pijnlijke situaties worden door acteurs gespeeld en het is de vraag of omstanders daar iets van zeggen. In deze aflevering wordt een naïef meisje door een onbetrouwbare talentenscout gemanipuleerd en is een ober wel heel onaardig tegen een klant.

Bekijk ook eens deze stand-upcomedyspecials op Netflix.

Geschiedenisprogramma: Andere Tijden

21.20-22.00 uur op NPO2

Terwijl tegenwoordig niemand meer opkijkt wanneer je het vliegtuig naar een uithoek pakt, was dat vijftig jaar geleden wel anders. Toen liep de halve buurt uit als je richting de Spaanse Costa's vertrok. Een hilarische samenvatting van een halve eeuw Nederlands toerisme in Spanje.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Realityshow: Hotter Than My Daughter

20.30-21.30 uur op RTL 5

Moeders met veel te strakke en te korte rokjes werden in dit meest recente seizoen niet geholpen door een gierende Gordon, maar bijgestaan door een betrokken Patty Brard, die uit wilde zoeken waarom de dames in kwestie zich nog steeds zo jong en bloot kleedden.

Wil je meer nog meer realityshows kijken? Bekijk dan dit lijstje met de beste shows op Netflix.

Film: Carlito’s Way

23.10-1.50 uur op Veronica

Dankzij zijn advocaat Kleinfeld, komt de crimineel Carlito Brigante vrij na een aantal jaren in de gevangenis te hebben gezeten. Deze keer is Brigante vastbesloten op het rechte pad te blijven. De corrupte Kleinfeld wil hem wel helpen en heeft een klusje waarmee Brigante een leuk startkapitaal kan verdienen. Hij noemt het slechts een kleine gunst, uit loyaliteit voor bewezen diensten.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in juli.