Zomer met Art, het latenightprogramma op RTL4, is woensdagavond onder de 100.000 kijkers gezakt. 99.000 mensen keken naar de uitzending.

Vermoedelijk heeft het programma last gehad van de uitzending van de halve finale van de Oranjevrouwen tegen Zweden op het WK. Zomer met Art start om 22.30 uur, de wedstrijd was rond 23.30 uur afgelopen.

Het praatprogramma van Art Rooijakkers schommelt flink in kijkcijfers; maandag keken er bijvoorbeeld nog 274.000 mensen, . De recensies zijn niet al te positief sinds het programma op 17 juni van start ging met 354.000 kijkers.

De presentator heeft onlangs in Panorama nog gezegd dat wat hem betreft niet alles om de kijkcijfers draait en dat de redactie nog werkt aan het format. "We zijn nog maar net begonnen. Dan ben je als redactie altijd nog zoekende. Zo van: wat werkt wel, wat niet. En wat je ook niet moet vergeten: het is totaal iets anders dan wat ik eerder deed."

In de dagelijkse talkshow ontvangt Rooijakkers, samen met een wekelijks wisselende co-presentator, bekende en onbekende gasten. Bram Krikke en Gwen van Poorten hebben een vast onderdeel in het programma. Deze week zit Merel Westrik naast Rooijakkers.