De finale van het vierde seizoen van zangwedstrijd It Takes 2 werd vrijdagavond uitgezonden bij SBS6. Imanuelle Grives, Loes Haverkort, Lisa Michels en Pim Muda gingen de strijd aan om de winst.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het vierde seizoen van It Takes 2 werd gewonnen door actrice Haverkort. Ze wist met haar zangkunsten net iets meer indruk te maken dan actrice Grives, die op de tweede plaats eindigde. Haverkort haalde slechts twee punten meer dan haar tegenstander. Presentatrice Michels en cabaretier Muda vielen al eerder in de finale af.

In de finale zongen alle kandidaten een duet met een bekende Nederlandse artiest. Haverkort stond op het podium met Marco Borsato, Grives trad op met André Hazes, Michels zong een duet met zangeres Maan en Muda zong met Alain Clark.

Tijdens het laatste gedeelte van de finale betraden Haverkort en Grives nogmaals het podium, maar nu in duet met hun professional, degene die hen begeleidt in het programma. De winnares zong met DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal terwijl Grives het podium deelde met Waylon.

Haverkort treedt in de voetsporen van Jan Versteegh, Bibi Breijman en Dionne Slagter die eerdere seizoenen van het programma wonnen.

De show werd gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Gordon en de vakjury bestond uit Ronnie Flex, Edsilia Rombley en Gerard Ekdom.