Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: YES ik ben!

19:25-20:15 uur op NPO2

Hoe maakbaar is het leven? Heb ik invloed op mijn welzijn en geluk? Kun je winnaars kweken? Stine Jensen dompelt zich onder in de filosofie van het coachen. Zijn docu’s wel jouw ding? Bekijk ook deze aanraders op Netflix!

Spelshow: I Love The 90’s Test

21:10-22:35 uur op NPO3

Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden van de jaren negentig passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kan je lekker meedoen met pen en papier.

Muziek: Pinkpop 2019 Live!

23:05-00:50 uur op NPO3

Kan jij dit jaar niet bij Pinkpop zijn? Geen probleem! Je kan nu lekker vanuit je luie stoel genieten van de beste acts die vandaag hebben opgetreden op het festival. Ook op maandag wordt er een verslag van de vijftigste editie uitgezonden, maar let op: deze begint al om 19:25 uur.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in juni.

Film: Men in Black II

20:15-22:00 uur op Veronica

Het duo K. (Tommy Lee Jones) en J. (Will Smith) verenigen wederom hun krachten om de aliens te verbergen. Deze keer nemen de heren het op tegen gemene alien Serleena. Deze slechterik is vermomd als sexy lingerie-model. Uiteraard moeten K. en J. voorkomen dat haar plannen slagen. Er is echter een klein probleempje. K. is al jaren weg bij de MIB en weet niets meer van zijn verleden als alienbestrijder.

Wil je meer zien van acteur Will Smith? Check hier dan zijn beste (en slechtste) rollen!

Reportage: Kruispunt special: Sri Lanka na de aanslagen

22:15-22:50 uur op NPO2

Paasochtend werd de bevolking van Sri Lanka opgeschrikt door een zestal bloederige zelfmoordaanslagen. Deze terreurdaden op volle hotels en afgeladen kerken werden kort daarna opgeëist door radicale moslims verbonden aan ISIS. In deze speciale aflevering van Kruispunt keert programmamaker Casper van Dorp terug naar zijn geboorteland Sri Lanka om het verhaal van de getroffen christenen te vertellen.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.