Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Natuurdocumentaire: Earth: One Amazing Day

20.35-22.05 uur op NPO1

Een adembenemende reis over onze wonderlijke planeet, van de hoogste bergtoppen tot de meest afgelegen eilanden en exotische oerwouden, waarbij dieren op een unieke manier in beeld worden gebracht.

Realityprogramma: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

21.30-22.30 uur op SBS6

Presentator Viktor Brand gaat langs bij Branka die de nieuwe schutting van haar claustrofobische buurvrouw Jeanette te laag vond. Mr. Visser besloot dat Branka gerust op eigen kosten de schutting mag vervangen voor een hoger exemplaar. Brand gaat langs om te kijken hoe die nieuwe hoge schutting erbij staat.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Realityprogramma: Levenslang met dwang?

21.30-22.30 uur op RTL 5

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Bekijk ook eens onze favoriete realityshows op Netflix.

Film: Fast & Furious 8

20.30-23.15 uur op Veronica

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren.

Trailer Fast & Furious 8
Trailer Fast & Furious 8

Ben jij fan van Vin Diesel en wil je meer van zijn films zien? Bekijk dan dit lijstje met zijn beste rollen.

Film: Onze Jongens

20.25-22.15 uur op NPO3

Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf, maar de zaken gaan niet echt erg goed. Toch neemt hij de knappe Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op een geweldig idee: ze beginnen een mannenstripgroep.

Trailer: Onze Jongens
Trailer: Onze Jongens

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in juni.