Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: A Big Bang Farewell

19.05-19.35 uur op Veronica

Voordat we naar het uur durende slotstuk van The Big Bang Theory kijken, nemen acteurs John­ny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco (Penny) ons eerst mee achter de schermen van 's werelds populairste comedyserie. In A Big Bang Farewell haalt het duo herinneringen op en wordt een aantal geheimen onthult.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Muziekprogramma: Beste van 10 jaar Beste Zangers

20.30-21.25 uur op NPO1

Voordat eind augustus een nieuw seizoen begint, kijkt een aantal oud-deelnemers terug op zijn deelname aan Beste Zangers. In deze eerste aflevering halen onder anderen Glennis Grace, Do, Rob de Nijs en Thomas Berge herinneringen op aan de eerste vijf seizoenen van de razend populaire muziekshow.

Hier een overzicht met de favoriete optredens.

Spelshow: Ondertussen in Nederland

20.00-21.45 uur op RTL 4

Het duo Humberto Tan en Luuk Ikink wordt herenigd in Ondertussen in Nederland, een quiz waarin de kennis van bekend én onbekend Nederland getest wordt door zoveel mogelijk provincies te veroveren.

Spelshow: BankGiro Miljonairs

21.45-22.45 uur op RTL 4

De spelshow is weer terug van weggeweest. Robert ten Brink stelt die vijftien meerkeuzevragen aan de kandidaten. Wanneer zij deze foutloos beantwoorden, winnen ze 1 miljoen euro.

Hier een lijstje met andere Nederlandse shows die we enorm missen!.

Film: Death Becomes Her

20.30-22.30 uur op SBS9

Actrice Madeline Ashton (Meryl Streep) en schrijver Helen Sharp (Goldie Hawn) zijn elkaars grootste rivalen, zeker wanneer Madeline de verloofde van Helen inpikt. Wanneer de twee elkaar jaren later tegenkomen, blijkt Helen er nog altijd jong uit te zien. Zo komt Madeline op het spoor van een eeuwige jeugd, hoewel daar consequenties aan vast blijken te zitten.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in mei.