Klanten van KPN kunnen ook na 1 juni naar de zenders 24Kitchen, FOX, National Geographic en Disney Channel kijken. De aanbieders hebben na een conflict overeenstemming bereikt over een nieuwe distributieovereenkomst.

In eerste instantie werden klanten van KPN geïnformeerd over het verdwijnen van de zenders FOX, 24Kitchen, National Geographic en Disney Channel.

De overeenkomst van KPN met FOX verliep in augustus vorig jaar al, waarna het een aantal keer kortstondig werd verlengd, totdat KPN half maart van dit jaar besloot de zenders vanaf 1 juni niet langer aan te bieden.

Nu er een overeenkomst is gesloten, houden de KPN-klanten de zenders in hun tv-pakket. "KPN maakt zich altijd hard voor het beste tv-aanbod voor zijn klanten", meldt het bedrijf vrijdag. "Daarbij zijn we ook afhankelijk van de afspraken die we kunnen maken."

"Ook met Disney en FOX Networks Group hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd, en we zijn verheugd te kunnen melden dat de zenders FOX, National Geographic, Disney Channel, 24Kitchen, BabyTV en NatGeoWild beschikbaar blijven."

Details van de nieuwe afspraken zijn niet gedeeld door KPN.