Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Amusement: Herman's Pop-Up Restaurant

21.30-22.30 uur op RTL 4

De gemoederen zijn bedaard in De Druiventros en Hotel Spaander en dus gaan Herman den Blijker en zijn kompaan meneer Reimers op zoek naar een chef en een maître voor Den Blijkers nieuwe mediterraanse pop-uprestaurant. Om te bepalen wie The Tent mag gaan besturen, vertrekt het duo met zes koppels op een culinaire reis door het Middellandse Zeegebied.

Meer programma's over eten zien? Check dit lijstje met zes series en shows over culinaire hapjes.

Reality: Beau Five Days Inside

20.30-21.30 uur op RTL 4

Sinds de wilde dieren niet meer in het circus mogen, moeten de clowns en acrobaten de hele show overnemen. Hoe overleeft zo'n circus dat? Beau van Ervan Dorens loopt mee met de familie Renz.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in mei.

Documentaire: Louis Theroux: Dark States

22.10-23.10 uur op Canvas

Huntington in West Virginia kampt met de dodelijkste drugsepidemie uit de geschiedenis van de Verenigde Staten. Maar liefst een op de vier volwassenen gebruikt hier dagelijks heroïne. Louis Theroux volgt de hulpdiensten, die het aantal overdosissen nauwelijks aankunnen.

Film: X-Men: Apocalypse

20.30-23.30 uur op Veronica

Apocalypse, de eerste mutant, is meteen de sterkste en de gemeenste. Hij verzamelt moderne versies van de vier Bijbelse ruiters van de Apocalyps om de wereld aan zijn voeten te krijgen. Daarbij gebruikt hij veel krachten en nog meer special effects.

Er zijn inmiddels al heel wat X-Men-films uitgekomen. Wij hebben de beste hier voor je op een rijtje gezet.

Film: Meet Joe Black

20.30-0.10 uur op SBS9

Mediamagnaat Bill Parrish (Anthony Hopkins) krijgt rond zijn 65e verjaardag de kans een deal met de Dood, in de gedaante van Joe Black (Brad Pitt), te sluiten. Parrish zal blijven leven als hij Black het leven en de wereld laat zien.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.