Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityserie: Hotel Rules

20.30-22.40 uur op Net5

Vier seizoenen House Rules NL was Net5 zo goed bevallen dat ze nu Hotel Rules hebben bedacht: vijf koppels die elkaars bed and breakfast verbouwen. Airen Mylene stelt ondertussen praktische vragen en aan het einde van de rit wint een stel 25.000 euro. De vakjury bestaat uit Bertram Beerbaum en Chantal Bonnamy.

Hou je wel van realityseries? Bekijk dan onze favorieten op Netflix.

Thema-avond: Nederland staat op tegen kanker

20.30-22.10 uur op NPO1

Bekende en onbekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker. De liveshow vanuit Den Bosch wordt gepresenteerd door Frits Sissing. Onder anderen Nicolette Kluijver, Dennis Weening, Albert Verlinde en Henry Schut nemen plaats in een menselijk lint om hun dierbaren met een foto te eren.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Documentaire: Rolstoel roadmovie

20.25-21.10 uur op NPO2

Filmmaker Mari Sanders zit in een rolstoel en vraagt zich af hoe Europa eruitziet door de ogen van mensen met een lichamelijke handicap. Om daar een antwoord op te krijgen, reist hij kriskras van Italië naar Zweden en van Engeland tot Bulgarije. Op zijn reis ontmoet hij veel bijzondere mensen.

Wil je nog meer documentaires kijken, bekijk dan dit lijstje met de tien beste Netflix-documentaires.

Film: John Wick 2

20.30-22.55 uur op Veronica

Huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) gaat naar Italië om een oude schuld in te lossen. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega’s achter zich aan.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in mei.

Film: Tuintje in mijn hart

20.25-22.05 uur op NPO3

Axel gaat na twintig jaar weer terug naar zijn geboorteland Suriname. Nog maar net aangekomen explodeert de situatie als zijn broer Virgil hem op de stang jaagt en zijn dochter Wonnie, die stage loopt in Paramaribo, bekent dat ze zwanger is geraakt.