Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Entertainment: It Takes 2

20.30-22.00 uur op SBS6

Elk jaar blijkt It Takes 2 weer verrassende deelnemers te kunnen strikken: Jan Versteegh bleek in het eerste seizoen een ware crooner, vlogster Bibi Breijman in de volgende reeks een onontdekte popdiva en YouTuber Dionne Slagter ontpopte zich in de laatste serie tot een podiumbeest. In het vierde seizoen, nu op SBS6 in plaats van RTL 4, zetten wij ons geld op voormalig 'supermarktmanager' Harry Piekema.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in mei.

Bobbi Eden 'stierf duizend doden' tijdens opnames It Takes 2
180
Bobbi Eden 'stierf duizend doden' tijdens opnames It Takes 2

Talentenjacht: All Together Now

20.30-22.30 uur op RTL 4

In de nieuwe talentenjacht moeten de kandidaten ervoor zorgen dat van de honderd muziekprofessionals zoveel mogelijk opstaan én mee gaan zingen. Alleen dan maak je kans op de wekelijkse hoofdprijs van 10.000 euro.

Vind je talentenjachten leuk om te zien? Bekijk de beste liveoptredens van de The Voice of Holland ooit.

Film: Scarface

20.30-23.55 uur op SBS9

Al Pacino is Tony Montana, een van de vele Cubaanse vluchtelingen die in Amerika op het criminele pad belanden. Hij komt in het gevlei bij de lokale gangsterbaas en weet zich in sneltreinvaart op te werken.

Geniet je van Al Pacino? Bekijk hier zijn vijf beste rollen.

Trailer - Scarface
Trailer - Scarface

Film: A Bridge Too Far

20.30-00.10 uur op RTL 7

Een film naar het boek van Cornelius Ryan over de geallieerde operatie Market Garden in het gebied rond Arnhem in 1944. De geallieerden brengen middels luchtlandingen 35.000 soldaten achter de Duitse linies, van wie maar liefst 17.000 om het leven komen.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.