Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Informatief: Ersin in Wonderland

21.45-22.25 uur op NPO3

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard met de naam Banksy. De Engelse kunstenaar, van wie onlangs nog een kunstwerk door de papierversnipperaar werd gejaagd, heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Maar hoe is deze plek te verenigen met een vakantie?

Zin in reizen gekregen? Bekijk deze zeven reisseries op Netflix.

Informatief: Food Exposed

21.00-22.00 uur op 24 Kitchen

Koekjes, shampoo en chocopasta zitten vol palmolie waarvoor halve palmbossen moeten sneuvelen. Niet zo gek dus dat milieuorganisaties op hun achterste benen staan. Nelufar Hedayat bezoekt Maleisië en Liberia om meer te weten te komen over de groeiende lobby tegen palmolie.

Als je eetprogramma’s leuk vindt, bekijk dan dit lijstje met de zes beste kook- en bakprogramma’s.

Reality: Droomhuis gezocht

20.35-21.25 uur op NPO1

Wandelfanaten Tom en Corrie hebben al de halve wereld over gereisd en zijn nu in Spanje op zoek naar een pelgrimshuis.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Film: The Boss

20.30-22.30 uur op NET5

De rijkste vrouw van Amerika (Melissa McCarthy) gaat hard onderuit als ze wordt veroordeeld voor fraude. Eenmaal weer op vrije voeten, moet ze van onderop beginnen en krijgt ze hulp van haar oude assistent.

Bekijk de trailer van The Boss
135
Bekijk de trailer van The Boss

Film: War Horse

20.30-23.25 uur op SBS9

Een bijzonder fraai gefilmd verhaal over een hengst, die door boerenzoon Albert (Jeremy Irvine) wordt getraind, en later wordt ingezet onder verschillende eigenaren (Duitsers en Engelsen) in de Eerste Wereldoorlog.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in mei.