De namen van de gasten in de nieuwe reeks College Tour zijn bekendgemaakt. Het interviewprogramma wordt voor het eerst gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk.

De presentator gaat strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq, cabaretier Peter Pannekoek, reclamemaker Diederick Koopal, pianistenduo Lucas en Arthur Jussen en spelersmakelaar Mino Raiola met hulp van studenten aan de tand voelen.

Eind vorig jaar werd bekend dat College Tour terugkomt voor een nieuw seizoen. Ook werd toen duidelijk dat Twan Huys, die het programma heeft bedacht, voor het eerst niet als presentator aan het programma verbonden zal zijn.

Nadat de naam van Van Nieuwkerk al een paar keer was genoemd, werd vorige maand bevestigd dat hij inderdaad de nieuwe presentator van het interviewprogramma is. Van Nieuwkerk was zelf een keer te gast in het programma. Dat interview werd op 17 februari 2012 uitgezonden.

De opnamen voor het nieuwe seizoen vinden plaats tussen 14 en 28 mei. Op zondag 19 mei is de eerste aflevering te zien op NPO1.