Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Film: Bad Boys

20.30-22.55 uur op Veronica

Een bende schurken overvalt het depot van de politie en gaat er met een grote drugspartij vandoor. Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) krijgen 72 uur om de zaak weer recht te zetten.

Amusement: Wheeler Dealers

21.00-22.00 uur op Discovery Channel

Geef Mike en topmonteur Ant een authentiek stuk roest en je hebt geen kind aan ze. Alhoewel, de Mazda RX-7 uit de jaren tachtig waarmee Mike ditmaal aan komt zetten zorgt voor stress.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in april.

Film: Endless Love

20.30-22.40 uur op SBS9

Een muurbloempje en een verlegen jongen blijken voor elkaar bestemd. Maar omdat zij uit een rijk milieu komt en hij maar een sloeber is, zet haar vader alles op alles om de romance te saboteren.

Voor meer romantiek kijk je naar dit lijstje met vijf romantische comedy's.

Dramaserie: Line of Duty

22.00-23.15 uur op BBC First

Wanneer een politiekonvooi, dat in beslag genomen drugs vervoerd, wordt overvallen en er drie dodelijke slachtoffers vallen, staat AC-12 op scherp. De anticorruptie-eenheid heeft al snel een bij de aanval gewond geraakte agenten in het vizier, maar stuit dan op de corrupte undercoveragent John Corbett.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Oorlogserie: Das Boot

20.00-21.05 uur op NPO2

De bemanning van de U-612 vaart in deze laatste aflevering terug naar La Rochelle. Opgelucht, maar tegelijkertijd verslagen. Om de perikelen aan boord van de U-612 te verhullen, verzint de bemanning een list.