Johan Derksen is vrijdagavond teruggekeerd bij het praatprogramma Veronica Inside. De voetbalanalist moest enkele uitzendingen aan zich voorbij laten gaan nadat hij van de trap viel.

Derksen vertelde in het programma, waar hij als vaste tafelheer het laatste voetbalnieuws bespreekt, blij te zijn om weer aan te kunnen schuiven. "Van zo'n ziekenhuiskamertje en thuis op de bank zitten word je ook niet vrolijk."

De voetbalanalist laat weten dat zijn medische situatie volledig onder controle is nadat hij eerder werd geopereerd aan zijn gebroken arm. Hij voelt zich naar eigen zeggen 'kiplekker'. De tafelheer van Veronica Inside heeft nog wel een blauw oog, dat voor de uitzending enigszins werd weggewerkt.

Als presentator Wilfred Genee hem vraagt naar de steunbetuigingen die hij in de afgelopen week ontving, maakt hij van de gelegenheid gebruik iedereen te bedanken. "Mijn dochter had zestienhonderd meldingen op sociale media en de postbode hier heeft overuren gemaakt." Hij noemt de reacties hartverwarmend, maar zegt alle aandacht na zijn val wel overdreven te vinden.

Derksen belandde in de nacht van 2 op 3 april in het ziekenhuis nadat hij van de trap viel. Hij liep een gebroken arm en een hersenschudding op.