Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Talentenjacht: The Voice Kids

20.30-22.30 uur op RTL 4

Na vijf weken audities maakt de tweede groep talentvolle jonge zangers en zangeressen zich vanavond op voor de battles. Het ultieme doel: het bereiken van de sing-off, de laatste horde voor die allesbeslissende finale. En er staat een hoop op het spel: faam én een studiebeurs van 25.000 euro.

Al jaren een trouwe volger van The Voice? Bekijk hier de tien beste liveoptredens bij The Voice ooit

Serie: Cold Feet

22.55-23.50 uur op NPO3

Cold Feet volgt koppels in de dertig die hun liefdesleven proberen te combineren met het onstuimige leven in Manchester.

Bekijk ook welke nieuwe films en series in april naar Netflix komen

Film: The Game

20.30-23.05 uur op SBS9

De puissant rijke zakenman Nicholas (Michael Douglas) krijgt van zijn broer een uniek cadeau voor zijn verjaardag: een speciaal voor hem geschreven spel. Wat het is en volgens welke regels het gespeeld wordt, krijgt hij niet te horen.

Film: Once Upon a Time in Mexico

20.30-22.35 uur op RTL 7

De mysterieuze El Mariachi (Antonio Banderas) beëindigt zijn pensioen om de moord op zijn vrouw te wreken. Hij werkt samen met de gestoorde CIA-agent Sands (Johnny Depp) om een aanslag op de Mexicaanse president te voorkomen en krijgt te maken met een machtige drugsbaron.

Behoefte aan nog meer actie, spanning en misdaad? Bekijk dan dit lijstje met vijf ondergewaardeerde actiefilms

Film: For a Few Dollars More

22.35-1.20 uur op RTL 7

In dit vervolg op A Fistful of Dollars slaat premiejager Monco (Clint Eastwood) de handen ineen met concurrent Mortimer (Lee Van Cleef) bij de jacht op een ontsnapte desperado.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen