Beau van Erven Dorens denkt dat hij niet kan aanblijven als presentator van RTL Boulevard nu hij de opvolger van RTL Late Night gaat presenteren.

"Ik kan niet om 19.00 uur een programma maken en dan weer om 22.30 uur", zei Van Erven Dorens maandag aan de desk bij RTL Boulevard. "Maar als ik wegga, ga ik in ieder geval een week lang huilen", vertrouwde hij zijn collega's toe.

Het gerucht dat Van Erven Dorens Twan Huys zou opvolgen, ging al langer rond. Ook zei de presentator eind vorig jaar dat hij het eigenlijk wel had zien zitten om RTL Late Night met Albert Verlinde te presenteren na het vertrek van Humberto Tan.

"Het hing voor mij al twee jaar boven de markt", aldus Van Erven Dorens maandag. "Ik stond de hele tijd achter in de klas: mag ik alsjeblieft een keertje?"

'Ik zou zeggen: fuck de tafel'

Vermoedelijk gaat Van Erven Dorens de presentatie met een nog niet genoemde persoon afwisselen. "Ik zou zeggen: doe het zoals bij Jinek en Pauw; drie maanden de een, dan de ander."

Verder wil de presentator geen tafel of desk bij het nieuwe latenightprogramma van RTL. "Ik mag er niks over zeggen, maar als het aan mij zou liggen, zou ik zeggen: fuck de tafel."

RTL Late Night eindigde in maart na maanden van tegenvallende kijkcijfers. Na de beëindiging van het programma vertrok Huys direct bij RTL.