Igmar Felicia maakt de overstap van Qmusic naar Radio 538. De radio-dj krijgt bij die zender vanaf mei een eigen show in het weekend.

Felicia wordt ook het vaste gezicht van TV 538 en het YouTube-kanaal van de zender. "Ik ga na anderhalf jaar dus al weg. Ik heb leuke mensen leren kennen, maar het is beter dat ik ga naar daar waar ik beter pas’", liet de dj in zijn laatste show bij Qmusic op donderdagavond weten.

"Ik sta te springen om aan de slag te gaan. Al vanaf de eerste klas heb ik een 538-schoolagenda. Vanaf dat moment is de liefde er en die is nooit meer weggeweest", vertelt de winnaar van de Marconi Award 2014 voor aanstormend talent in een persbericht van zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben superblij met de kansen die ik krijg om een echte Igmar-show te gaan maken en ga mij daarnaast focussen op online formats waar 538 grote stappen in zet. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten om te beginnen", besluit de Amersfoorter.

Felicia begon bij SLAM!, waarna hij in 2017 de overstap maakte naar Qmusic. Daar maakte hij deel uit van de ochtendshow met Mattie Valk en Fien Vermeulen. Afgelopen zomer verhuisde hij naar de avond.

Kai Merckx neemt de plek van Felicia bij Qmusic over, terwijl Joost Swinkels op het tijdslot van Merckx gaat zitten.