Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Amusementprogramma: Geef om je hersenen

21.25-23.00 uur op NPO1

Jezelf, je karakter en je dromen verliezen: het is realiteit voor ruim een half miljoen Nederlanders. De cijfers liegen er niet om: een op de vier krijgt te maken met een hersenaandoening. Om aandacht te vragen voor hersenonderzoek staat Tijd voor MAX-duo Sybrand Niessen en Martine van Os samen met bekende én onbekende gasten stil bij mensen wier brein een eigen wil heeft.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Film: The A-Team

20.30-22.50 uur op Veronica

The A-Team is een vrolijke bende vol ingenieuze plannenmakerij en dito uitvoeringen, die flitsend door elkaar gemonteerd zijn. Vier oud-militairen worden onterecht beschuldigd van een misdaad en doen er alles aan om hun naam te zuiveren.

Trailer The A-Team
100
Trailer The A-Team

Ben je geïnteresseerd in misdaad? Kijk dan eens naar dit lijstje met de beste tv-detectives.

Amusementprogramma: Catfish: Trolls

21.30-22.30 uur op MTV

We kennen allemaal het trollenleger van Dotan nog wel, dat met nepaccounts het imago van de zanger probeerde te beïnvloeden. In deze spin-off van Catfish doen Raymond Braun en Charlamagne tha God een poging om deze types uit de anonimiteit te trekken.

Comedyshow: Corporate

20.10-20.35 uur op Comedy Central

Bij de zielloze multinational Hampton DeVille staat 'fout' in hoofdletters in de gevel gebikt. Het bedrijf investeert onder meer in de wapenindustrie en de farmaceutische industrie, wordt geleid door een tirannieke CEO en laat haar personeel elkaar via een app beoordelen. Op deze tragische werkvloer proberen twee trainees met de hulp van een medewerkster personeelszaken het hoofd boven water te houden.

Zin in nog meer humor? Dan is dit lijstje met de acht beste stand-upcomedyspecials op Netflix misschien wat voor jou.

Film: Cop vs Killer

20.25-22.00 uur op NPO3

Een rechercheur geeft leiding aan een speciale groep die tot doel heeft een gangster te grazen ten nemen. Hun kans komt als de dochter van de gangster ingepakt wordt door een loverboy en hijzelf in de problemen komt met de maffia.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in maart.