Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Informatief programma: Hoofdzaken

18.15-18.30 uur op NPO3

In het hart van Breda staat de kapperszaak van Marko. Marko kan niet alleen goed overweg met een kam en schaar, hij weet met zijn montere gebabbel ook het meest gesloten kinderboek te openen. In Hoofdzaken openbaren kinderen vanaf de kappersstoel hun diepste en meest hilarische zielenroerselen.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen

Film: Dinner for Schmucks

20.00-22.15 uur op RTL 7

Tim (Paul Rudd) wacht een vette promotie, mits hij op een diner verschijnt met een volslagen idioot, om wie de zakenmannen lekker kunnen lachen. Het stuit hem tegen de borst, maar als hij megasukkel Barry (Steve Carrel) aanrijdt, die als hobby met opgezette muisjes poppenhuizen in elkaar knutselt, denkt hij dat dit is voorbestemd.

Nog niet uitgelachen na deze hilarische film? Bekijk dan dit lijstje met de acht beste stand-upcomedyspecials op Netflix.

Reizen: Joanna Lumley's India

21.55-22.45 uur op Één

Actrice Joanna Lumley keert in deze driedelige reisserie terug naar India, het land waar ze 71 jaar geleden geboren werd.

Hou je van reisprogramma's? Bekijk dan dit lijstje met de zeven beste reisseries op Netflix.

Film: Iron man 3

20.30-23.05 uur op Veronica

Tony Stark (Robert Downey Jr.) heeft buitenaardse wezens gezien boven New York én grotere superhelden dan hijzelf. Daarbij krijgt hij te maken met een vriendin die zich niet gewaardeerd voelt en ook nog eens een schurk die hem lastigvalt.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in maart.