Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Serie: Sthlm Requiem

20.35 - 22.10 uur op Canvas

Criminoloog Frederika Bergman (Liv Mjönes) begint na een tragisch auto-ongeluk bij het onderzoeksteam van de politie in Stockholm, dat niet bepaald op de bemoeienissen van deze burger zit te wachten. Ze mag zich direct bewijzen als er een meisje voor de ogen van haar moeder wordt ontvoerd.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in maart

Reality: Ik Vertrek

20.30 - 21.20 uur op NPO1

Buschauffeur Remco en poetsvrouw Colinda denken hét gat in de markt van Brazilië gevonden te hebben. Ze kopen een stuk grond op het eiland Florianópolis, waar de eerste glamping van Brazilië moet gaan verrijzen. Hun piepjonge aannemer heeft nog nooit een huis gebouwd, maar Remco en Colinda hebben er een goed gevoel bij. Maar dan stapelen de problemen zich op: de bouwvergunning komt niet rond, hun visum wordt niet verlengd en de eerste steen is nog niet eens gelegd.

Zin in nog meer oer-Hollandse programma's? Bekijk dan dit lijstje met guilty pleasures op de Nederlandse televisie

Cabaret: Philippe Geubels: Bedankt voor alles

20.00 - 21.50 uur op RTL 4

Philippe Geubels bestormde eind 2005 met succes het Vlaamse comedypodium. Na ruim tien jaar zwoegen en zweten in binnen- en buitenland vond de man het hoog tijd om zijn publiek te bedanken.

Film: San Andreas

20.20 - 22.40 uur op SBS6

De San Andreasbreuk veroorzaakt al eeuwen zware aardbevingen in Californië, maar wat als de grootste klap nog moet komen? Dan ben je blij dat Dwayne 'The Rock' Johnson je vader is. Als hij zegt zijn dochter te zullen redden, twijfelt niemand daaraan. Hoe ver het ook uit de klauwen loopt, je twijfelt nooit aan zijn overlevingskansen.

Toe aan nog meer avontuur? Kijk dan eens naar dit lijstje met films voor als je van spanning en mysterie houdt

Bekijk de trailer van San Andreas
122
Bekijk de trailer van San Andreas

Film: Mommy

23.45 - 1.52 uur op NPO2

De onrustige puber Steve kan lief zijn, maar ook erg druk en zelfs gewelddadig. Zijn alleenstaande moeder Diane probeert hem op de rails te krijgen, maar kan zijn stemmingen moeilijk onder controle houden. Hun vriendschap met de verlegen buurvrouw Kyla lijkt het tij te keren.

Trailer: Mommy
Trailer: Mommy

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix zijn verschenen