Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Actualiteitenprogramma: Pauw & Jinek: De verkiezingen

23.05 - 0.05 uur op NPO1

Eva Jinek en Jeroen Pauw slaan opnieuw de handen ineen voor een talkshow in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. In Pauw & Jinek: De verkiezingen reist het duo tien dagen voorafgaand aan de verkiezingen dwars door Nederland.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix zijn verschenen

Docuserie: Het Mooiste Meisje van de Klas

22.15-23.05 uur op NPO1

Op tienjarige leeftijd verhuist de Rijswijkse Kathinka met haar ouders naar het Almere van Zuid-Holland: Zoetermeer. Op dat moment weet ze dat ze meer van de wereld wil zien. Haar onrust brengt haar naar jetsetparadijs Ibiza, waar ze al snel ontdekt dat geld niet gelukkig maakt.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in maart

Televisiedrama: The White Princess

22.00-23.15 uur op BBC First

Het is 1485 wanneer prinses Elizabeth van York (Jodie Comer) wordt uitgehuwelijkt aan de toekomstige koning Hendrik VII (Jacob Collins-Levy) in de hoop dat er vrede ontstaat in een land dat verscheurd wordt door oorlog. Terwijl beide kanten de strijdbijl proberen te begraven, gaat de strijd achter de schermen onverminderd door.

Ga je goed op kostuumdrama's? Check dan zeker even dit lijstje

Politiek programma: De Hofkar

22.45-23.10 uur op NPO2

De komende vijf dagen stapt er telkens één burger bij Rutger Castricum in De Hofkar, die met een exemplarisch verhaal en een scherpe tong een nijpend thema van de komende verkiezingen aansnijdt. Wat speelt er écht in de samenleving?

Film: Sex Tape

20.30-22.30 uur op RTL 8

Een stel (Jason Segal en Cameron Diaz) met twee kinderen komt amper nog aan seks toe, dus peppen ze de boel op met een huisgemaakte seksfilm. Door een blunder belandt die op de iPads van familie en vrienden en zo begint een wilde tocht om die tablets onschadelijk te maken.

Na deze hilarische film nog niet uitgelachen? Kijk dan naar dit lijstje met de acht beste stand-upcomedyspecials van Netflix